Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Λαρισα Σεισμοσ : ΣΕΙΣΜΟΣ 3,6 ΡΙΧΤΕΡ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ · Paidis.com

Λαρισα Σεισμοσ : ΣΕΙΣΜΟΣ 3,6 ΡΙΧΤΕΡ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ · Paidis.com. «το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10 χλμ. Έχει γίνει διασπορά όλων των πυροσβεστικών οχημάτων και δυνάμεων της εμακ. Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Με το που σημειώθηκε η μεγάλη αυτή σεισμική δόνηση, οι κάτοικοι της λάρισας, της ελασσόνας, των τρικάλων και άλλων πόλεων και χωριών της θεσσαλίας πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το larissanet.gr:

Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το larissanet.gr: Ο καταστροφικός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που σημειώθηκε το 1941. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας και συγκεκριμένα 21 χιλιόμετρα νότια νοτιοδυτικά της πρώτης.

Σεισμός Ελασσόνα: Απεγκλωβίστηκαν έξι άτομα στο Μεσοχώρι και τη Μαγούλα - CNN.gr
Σεισμός Ελασσόνα: Απεγκλωβίστηκαν έξι άτομα στο Μεσοχώρι και τη Μαγούλα - CNN.gr from cdn.cnngreece.gr
Ήταν επιφανειακός και γι' αυτό τον λόγο έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές στην αττική. Ο καταστροφικός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που σημειώθηκε το 1941. Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη λάρισα. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός. Με το που σημειώθηκε η μεγάλη αυτή σεισμική δόνηση, οι κάτοικοι της λάρισας, της ελασσόνας, των τρικάλων και άλλων πόλεων και χωριών της θεσσαλίας πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το larissanet.gr:

© shutterstock κλειστές αύριο οι δομές του οαεδ σε λάρισα, τρίκαλα και καρδίτσα. Ο σεισμός είναι 5,9 ρίχτερ και έγινε 10 χλμ. Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα. Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:18. Το εστιακό βάθος του σεισμού που σημειώθηκε στις 13.16 ώρα τουρκίας ήταν 3,08 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα στοιχεία. Χαμός στους δρόμους της λάρισας. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Ο μεγάλος σεισμός των 6 ρίχτερ στην ελασσόνα, προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους της γειτονικής λάρισας. Η δόνηση είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό έγινε 24 χλμ.

Σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας. Μικρές είναι οι ζημιές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στην πόλη της λάρισας από τον ισχυρό σεισμό των 6. Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Ο μεγάλος σεισμός των 6 ρίχτερ στην ελασσόνα, προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους της γειτονικής λάρισας. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης.

Θεσσαλονίκη: 14χρονος κινούταν με ποδήλατο στον Περιφερειακό
Θεσσαλονίκη: 14χρονος κινούταν με ποδήλατο στον Περιφερειακό from www.thestival.gr
Το εστιακό βάθος του σεισμού που σημειώθηκε στις 13.16 ώρα τουρκίας ήταν 3,08 χιλιόμετρα σύμφωνα με τα στοιχεία. Μικρές είναι οι ζημιές, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στην πόλη της λάρισας από τον ισχυρό σεισμό των 6. Ο σεισμός είναι 5,9 ρίχτερ και έγινε 10 χλμ. Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Με το που σημειώθηκε η μεγάλη αυτή σεισμική δόνηση, οι κάτοικοι της λάρισας, της ελασσόνας, των τρικάλων και άλλων πόλεων και χωριών της θεσσαλίας πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν λίγα λεπτά στη λάρισα.

Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα.

Στη λάρισα εκτάκτως κυβερνητικό κλιμάκιο με εντολή μητσοτάκη. Η δόνηση είχε μέγεθος 5,9 ρίχτερ και σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό έγινε 24 χλμ. «το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10 χλμ. Σε απόσταση 24 χιλιομέτρων βορειοδυτικά της λάρισας. Κατόπιν της μεγάλης ισχύος σεισμικής δόνησης που έλαβε χώρα σε εστιακό χώρο πλησίον της λάρισας και της. Η ισχυρή σεισμική δόνηση προκάλεσε ζημιές και στη γέφυρα δαμασίου. Δυτικά από την πόλη του τυρνάβου με εστιακό βάθος 10. Ο σεισμός σημειώθηκε μεταξύ ελασσόνας και λάρισας. Σύμφωνα με το γεωδυναμικό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν 5,9 ρίχτερ, ενώ. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από το larissanet.gr: Χαμός στους δρόμους της λάρισας. Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους. Ισχυρός επιφανειακός σεισμός 6 ρίχτερ ταρακούνησε τη μισή ελλάδα.

Με το που σημειώθηκε η μεγάλη αυτή σεισμική δόνηση, οι κάτοικοι της λάρισας, της ελασσόνας, των τρικάλων και άλλων πόλεων και χωριών της θεσσαλίας πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Ο μεγάλος σεισμός των 6 ρίχτερ στην ελασσόνα, προκάλεσε ανησυχία στους κατοίκους της γειτονικής λάρισας. Η ισχυρή σεισμική δόνηση προκάλεσε ζημιές και στη γέφυρα δαμασίου. Να σημειωθεί πως, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διακινούνται από τοπικά μέσα, τρεις άνθρωποι φέρονται να έχουν τραυματιστεί ελαφρά στην ευρύτερη περιοχή της λάρισας. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης το επίκεντρο του σεισμού στην ελασσόνα.

Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ κοντά στη Λάρισα - Αισθητός έως το κέντρο της Αθήνας! | Documento
Ισχυρός σεισμός 5,9 Ρίχτερ κοντά στη Λάρισα - Αισθητός έως το κέντρο της Αθήνας! | Documento from img.documentonews.gr
Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,9 ρίχτερ σημειώθηκε στις 12:18. Με το που σημειώθηκε η μεγάλη αυτή σεισμική δόνηση, οι κάτοικοι της λάρισας, της ελασσόνας, των τρικάλων και άλλων πόλεων και χωριών της θεσσαλίας πετάχτηκαν έξω από τα σπίτια τους. Σημειώθηκε ισχυρός μετασεισμός στην λάρισα ενώ έχουν ακολουθήσει αρκετοί μετά τον ισχυρό που έγινε το μεσημέρι της τετάρτης. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στη λάρισα. Στη λάρισα εκτάκτως κυβερνητικό κλιμάκιο με εντολή μητσοτάκη. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης το επίκεντρο του σεισμού στην ελασσόνα. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα.

Του δήμου λάρισας, γιώργος οικονομίδης, μιλά για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τον ισχυρό σεισμό.

Ο καταστροφικός σεισμός των 6,3 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ, που σημειώθηκε το 1941. Ήταν επιφανειακός και γι' αυτό τον λόγο έγινε αισθητός και σε αρκετές περιοχές στην αττική. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο σεισμός. «το επίκεντρο της δόνησης εντοπίζεται 10 χλμ. Δυτικά της πόλης του τυρνάβου, στην λάρισα. Ανάστατοι οι λαρισαίοι βγήκαν στους δρόμους.σύμφωνα με την αναθεωρημένη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου ο σεισμός είχε εστιακό. Ο ισχυρός σεισμός των 6 ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο μετά τις 12:00 με επίκεντρο περιοχή κοντά στην ελασσόνα, έβγαλε τους κατοίκους στη λάρισα από τα σπίτια. Ισχυρή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στη λάρισα. Κατόπιν της μεγάλης ισχύος σεισμικής δόνησης που έλαβε χώρα σε εστιακό χώρο πλησίον της λάρισας και της. © shutterstock κλειστές αύριο οι δομές του οαεδ σε λάρισα, τρίκαλα και καρδίτσα. Οι κάτοικοι της λάρισας πετάχτηκαν ανάστατοι στους δρόμους και την κεντρική πλατεία της πόλης. Σημειώθηκε ισχυρός μετασεισμός στην λάρισα ενώ έχουν ακολουθήσει αρκετοί μετά τον ισχυρό που έγινε το μεσημέρι της τετάρτης. Σεισμός μεγέθους 6 ρίχτερ τρακούνησε περιοχή κοντά στην ελασσόνα, ενώ έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε όλη την ηπειρωτική ελλάδα.

Post a Comment for "Λαρισα Σεισμοσ : ΣΕΙΣΜΟΣ 3,6 ΡΙΧΤΕΡ ΑΝΗΣΥΧΗΣΕ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ · Paidis.com"